Strandgata-Blomster-og-Interiør_019.jpg

Møbler og interiør

Våre leverandører Halvor Bakke, Bruka Design, IB Laursen, Art wood, Affari of Sweden og Nova Solo har det flotteste utvalget syntes vi! Kom en tur innom, og la deg inspirere!

 

Litt om våre leverandører

Artwood2.jpg

Art wood

Artwood ble grunnlagt i 1969, og er et grossistfirma samt en eksklusiv skandinavisk distributør for Halo Creative & Design. Produktlinjen består delvis av egen samling, men også håndplukket møbler og interiørprodukter fra utvalgte designere. Produktkatalogen blir publisert to ganger i året hvor hele samlingen presenteres. Denne katologen har vi i butikken, så velkommen innom for en nærmere titt.

Halvor Bakke

Halvor Bakke har tatt markedet med storm! Se litt av utvalget her

Vi har pakket opp så mye lekkert fra _ha
salladdress.jpg

Bruka Design

Det svenske merket Bruka Design produserer møbler og tilbehør til hjemmet, og postkasser. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det moderne hjem, og jobber kontinuerlig med å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former.

Nova Solo

Nova Solo har møbler og lamper for enhver smak. Klikk på knappen for å se utvalget

Flott stol fra _novasolono og lekkert in
box-l-aw18-lanterne.jpg

IB Laursen

IB Laursen klinger godt hos de fleste. Den danske leverandører har mange år på markedet, og er kjent for sine hjemmekoselige og små pynteting

Affari of Sweden

For de som liker det rustikke, med et hint av gammel gårdsstil. Affari ble opprettet i 1998 av tre etusiastiske herrer. Visjonen var å tilby kunden vakre ting i spennende materiale til en fordelaktig pris. Det har de klart, for vi elsker sortimentet deres.


Affari tilbyr lys, fat , lysestaker, lykter og det meste av det beste innen hjeminnredning. 

Vi pakker opp nyheter 👋🏻👋🏻😀
 

35 96 30 00

Strandgata 16, 3960 Stathelle, Norway

  • Facebook
  • Google Places