Strandgata-Blomster-og-Interiør_008.jpg

Om oss

En vakker maidag i  2016 åpnet Strandgata blomster & interiør. I sjøkanten på Gamle Stathelle ligger den lille perlen av en butikk. Fra dag en har vi alltid hatt et ønske om å strekke oss langt for kundene våre, og det kommer vi til å fortsette med. Vi gleder oss til å se hva fremtiden vil by på!


Strandgata blomster & interiør skal skille seg ut med fagkompetanse rundt blomster- og interiør faget. Du vil oppleve ett håndplukket varesortiment som er i tråd med vår stil.


Blomster og blomsterdekorasjon er et kunstfag som krever mye erfaring for å få flotte buketter, dekorasjoner ol. Strandgata blomster har meget dyktige og anerkjente blomsterdekoratører innenfor Bamble som hjelper deg med dine ønsker.

Velkommen til oss!

 

De ansatte

Våre dyktige medarbeidere

Sara Tangen

Sara har 15 års erfaring innen blomster- og interiørfaget. Hun er kreativ, nytenkende og perfeksjonist! Hun leverer alltid opp til forventningene (eller over), og kan gi de beste tips til ditt hjem!

Kjersti Busk

Kjersti er serviceinnstilt og hjelper deg alltid i mål. Hun er faglig dyktig og har mange års erfaring innen blomsterfaget

Veronica Pettersen

Hun er ny i faget, men har et godt øyet for detaljene og leverer et perfekt resultat.

Isabell Amundsen

Isabell er effektiv og tar tak i oppgavene med storm. Hun elsker å jobbe med blomster og interiør, og er flink til å lage utstillinger og dekorasjoner

 

35 96 30 00

Strandgata 16, 3960 Stathelle, Norway

  • Facebook
  • Google Places